2012 Volkswagen Passat genaamd Motor Trend 2012 Car of the Year


2012 Volkswagen Passat genaamd Motor Trend 2012 Car of the Year















Motor Trend heeft de naam de 2012 Volkswagen Passat zijn 2012 Auto van het Jaar op de 2011 LA Auto Show vandaag. De publicatie is het uitdelen van de eer voor 62 jaar nu, en zegt dat alle van de in aanmerking komende voertuigen werden onderworpen aan een batterij van tests die op het circuit en real-world rijden evaluaties op te nemen. Op het einde, de 2012 Passat kwam uit op de top, omdat het voldoet aan zes specifieke criteria: vooruitgang in ontwerp, engineering excellence, efficiëntie, veiligheid, waarde en prestaties van de beoogde functie. Motor Trend specifiek aangehaald van het voertuig ruim interieur en een breed scala van powertrain opties als redenen dat het won de bovenste knik.

Verbazingwekkend genoeg, dit is pas de tweede keer in de geschiedenis van de award dat Volkswagen heeft naar huis genomen de Motor Trend Auto van het Jaar trofee. De laatste keer was in 1985 voor de GTI.

Dit is een grote knipoog voor een voertuig dat vreesde velen zouden zijn Duitse kwaliteit te verliezen in de Amerikanisering. Gebouwd in Chattanooga, Tennessee, de 2012 Passat is een geschikte rivaal voor de lange regerend modellen zoals de Honda Accord en Toyota Camry. Volg de sprong voor het volledige persbericht.

No comments:

Post a Comment